Talladora de tall automàtic SRA 3.0

Astech ha dissenyat una serra automàtica per tallar producte fresc i congelat amb o sense os, oferint una elevada producció per operari, precisió en el gruix dels talls i sobretot la màxima seguretat durant l'ús.

 

DISSENY 3.0

Astech Food Machinery ha redissenyat la Serra Automàtica "flagship", la seva SRA1. Amb aquest redisseny, hem volgut escoltar el feedback de tots els clients durant aquests anys i aplicar els seus coneixements i experiències per oferir al mercat la serra automàtica més completa.

SISTEMA D'AGARRE MILLORAT + MÀQUINA MÉS COMPACTA

Nou disseny millorat de la subjecció de producte. Minimitzant el moviment del producte durant el procés de subjecció. Amb la mateixa superfície de tall s'ha disminuït la mida de la màquina.

 

MESURES TAULA DE CÀRREGA

Taula de càrrega d'acer inox, dissenyada higiènicament.

POSSIBLES PRODUCTES PER TALLAR

AUS (gall dindi, pollastre,...) PRODUCTE BOVÍ (llom, costelles, costellam,... )
XAI (potes, costellam, falda, jarret,...) PEIX (tonyina, caella, tintorera, lluç, salmó,...)
PORC (braó, pernil, llom, tira de costelles,...) FORMATGES (formatges en barra i rodons)

 

AVANTATGES DE LA NOSTRA SERRA SRA

QUALITAT EN EL TALL. Velocitat de tall constant que assegura una alta qualitat dels talls.

 

ALTA PRODUCCIÓ. Un sol operari pot fer funcionar 2 màquines simultàniament.

VERSATILITAT DE FUNCIONAMENT. El programa integrat ofereix una gran varietat d’opcions de configuració dels talls. A més, intercanviant les grapes de subjecció, es podran tallar diferents productes.

 

VOLANTS REFORÇATS. S'han redissenyat els volants, de manera que es pot treballar amb més tensió a la fulla de serra i amb fulles de 19 mm d'amplada. Això permet un augment de la precisió de tall i un augment de la vida útil del full de serra.

HIGIENE. Tota la màquina, caragols i la taula de càrrega estan fabricades amb acer inoxidable i plàstics, aptes per a la indústria alimentària.

ROBUSTESA. El xassís de la màquina està fabricat amb tub i xapes de gruix elevat, soldats i mecanitzats en conjunt, per a un ajust exacte i neteja de moviments.

PRECISIÓ. Tots els moviments de tall es realitzen mitjançant servomotors, i tots els càlculs són efectuats per autòmata.

 

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES 

Dimensions màquina (L x W x H) 2970 (4040) x 1900 (3155) x 1955 mm
Dimensions màximas producte (L x W x H) 1000 x 650 x 200 mm
Gruix màxim de tall 280 mm
Aire comprimit Precisió 6 bar (10,7l/cicle complert)
Potència 8,2 kW
Fulla de tall 2680 x 19 mm

 

OPCIONALS

Sistema de neteja de la zona de tall

Mitjançant una bomba que ens dóna pressió i un sistema de broquets correctament posicionats, aconseguim netejar les serradures enganxades al producte quan aquest és fresc. Aquest sistema només és recomanat per al tall d'algunes peces de boví i el procés es realitza mitjançant aigua i antioxidant.

Cinta transportadora de sortida

Dissenyada per extreure el producte de la màquina i descartar el primer i el darrer tall mitjançant un braç classificador. La cinta és totalment higiènica i va guiada amb un mototambor.