Serra de tall automàtic SRA

Astech ha dissenyat una serra automàtica per tallar producte fresc i congelat amb o sense os, oferint una elevada producció per operari, precisió en el gruix dels talls i sobretot la màxima seguretat durant l'ús.

 

DISSENY 2.0

Astech està constantment redissenyant la serra automática SRA per tal d'estar en linia amb les necessitats dels nostres clients. El nou model llançat el 2018 compta amb noves funcions que marquen la diferència:

TALL DE PRODUCTE FRESC

La SRA ja no està limitada al tall de producte congelat - amb uns resultats i produccions més que consolidats. Ara, la SRA talla producte fresc (no congelat) amb os o espina. La limitació de la temperatura del producte a tallar es redueix, i per tant, s'amplia el rang de producte a processar.

EXTRACCIÓ DE LES SERRADURES

La serra cinta disposa de forma estandaritzada una cinta d'extracció de les serradures, acoplada i integrada en el propi disseny de la serra. L'extracció pot fer-se en caixes plàstiques, carros cutter o big boxes.

 

POSSIBLES PRODUCTES PER TALLAR

AUS (gall dindi, pollastre,...) PRODUCTE BOVÍ (llom, costelles, costellam,... )
XAI (potes, costellam, falda, jarret,...) PEIX (tonyina, caella, tintorera, lluç, salmó,...)
PORC (braó, pernil, llom, tira de costelles,...) FORMATGES (formatges en barra i rodons)

 

AVANTATGES DE LA NOSTRA SERRA SRA

QUALITAT EN EL TALL. Velocitat de tall constant que assegura una alta qualitat dels talls.

 

ALTA PRODUCCIÓ. Un sol operari pot fer funcionar 2 màquines simultàniament.

 

VERSATILITAT DE FUNCIONAMENT. El programa integrat ofereix una gran varietat d’opcions de configuració dels talls. A més, intercanviant les grapes de subjecció, es podran tallar diferents productes.

 

SEGURETAT. Tota la màquina està envoltada per una tanca que no permet l’accés a l’interior, deixant lliure la zona de càrrega igualment protegida per una cortina fotoelèctrica de seguretat que para el cicle cada vegada que és creuada.

 

HIGIENE. Tota la màquina, cargols i la tanca de seguretat estan fabricats amb acer inoxidable i plàstics aptes per a la indústria alimentària.

 

ROBUSTESA. El xassís de la màquina està fabricat amb tub i xapes d’elevat gruix, soldats i mecanitzats en conjunt per a un ajustament precís y exactitud de moviments.

PRECISIÓ. Tots els moviments de tall es realitzen mitjançant servomotors, i tots els càlculs són efectuats per autòmata.

 

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES 

Dimensions màquina SRA1 SRA1-F
Ample 3275 mm 3625 mm
Altura màx. 2350 mm
Llargada estàndard 2575 mm
+ descartador + 945 mm (= 3520mm)
   
Dimensions màx. producte SRA1 SRA1-F 
Secció (A x H) 650 x 280 mm
Llargada (L) 1000 mm 1350 mm
   
Potència instalada   8,3 kW
Potència nominal   7,3 kW
  
Velocitat lineal de tall 80 m/s

SRA1: model amb carro estàndard, per a productes de longitud fins a 1000mm.

SRA1-F: model amb carro extra llarg, per a productes de longitud fins a 1350mm.