Tall automàtic de producte fresc amb serra

27/08/2018

La millor serra de tall automàtic del mercat, la SRA, modificada i millorada perquè ara, a més de tall de producte congelat, pugui tallar carn i peix sense congelar, amb i sense os.

A Astech Food Machinery estem en constant desenvolupament per assegurar que les nostres màquines disposin d'un disseny adaptat sempre a les necessitats reals dels nostres clients i, en l'actualitat, hem detectat que els processadors de producte fresc amb os o espina, tenen poques opcions a l'hora de triar maquinària per a les seves línies de tall.

La serra de tall automàtic SRA estava limitada fins ara al tall de producte congelat amb uns resultats i produccions més que consolidats. Però a dia d'avui podem dir que el tall de producte fresc amb os també es pot realitzar amb serra cinta de forma automàtica, en lloc de fer-ho manualment com es fa actualment en moltes empreses.

L'equip de disseny d'Astech ha realitzat un restyling a la màquina a nivell funcional que permet a la serra SRA tallar producte fresc i amb os. Els principals avantatges de la màquina són:

  • Tall de producte fresc de forma automàtica
  • Tall amb serra cinta, pot tallar os i espina
  • Màxima seguretat durant el procés de tall
  • Totes les avantatges de la nostra SRA de sempre

A més, la màquina té incorporada una cinta per a l'extracció de les serradures que s'acumula durant el procés de tall i que, permet tenir la zona de treball neta i sense necessitat de realitzar parades programades per a la extracció d’aquestes serradures, de forma manual.

Coneix la nostra Serra automàtica SRA.