Nou sistema de subjecció de producte per buit

22/10/2018

Quan el producte a tallar siguin blocs congelats de dimensions conegudes i constants, ara podem treballar amb la subjecció per buit, eliminant les marques de la subjecció estàndard.

Hem dissenyat un nou sistema de subjecció per a un determinat tipus de producte a tallar: els blocs congelats (blocs de carn, blocs de peix fishblock, etc). Aquests blocs acostumen a tenir unes dimensions fixades que es conserven en cada peça, a més són plans i no tenen protuberàncies pel que poden ser subjectats per un mecanisme de succió.

Aquest sistema requereix una temperatura de treball pròpia perquè el bloc mantingui el seu estat congelat durant tot el procés de tall, a més dels requeriments dimensionals comentats. Si les condicions es compleixen, podem comptar amb un sistema de subjecció net, que no altera el producte per cap costat i ens permet obtenir talls en tota la longitud de la peça sense haver de menysprear cap tros pel deteriorament provocat per una subjecció més agressiva.

astech-grapas-sujecion-vacio-ventosas-02