NOU LLANÇAMENT MÀQUINA SRA 3.0

06/06/2022

Ens agradaria anunciar el llançament de la nostra nova serra automàtica SRA 3.0 que conté les últimes novetats de la nostra serra automàtica per a productes frescos i congelats. Una màquina compacta i robusta que ofereix una alta producció per operari, precisió al gruix dels talls i sobretot màxima seguretat durant el seu ús.

La serra automàtica SRA 3.0 té una velocitat de tall perfectament ajustable, cosa que garanteix talls d'alta qualitat. Pot tallar carns i peixos congelats i frescos, amb espines i sense. El disseny higiènic permet una fàcil neteja.

Un dels punts més importants a tenir en compte és el procés de treball completament segur en tractar-se d'una màquina completament tancada. La serra de cinta s'atura a 3 segons després d’obrir les portes. La possibilitat de carregar el producte des dels dos costats de la màquina permet tot tipus de disposició de línies de producció.

Per últim, voldríem destacar que la nova serra automàtica SRA 3.0 té un programa versàtil i fàcil d'operar, amb opció d'emmagatzemar fins a 50 receptes diferents.