ASTECH va assistir a la XXII edició de la fira Conxemar amb un rotund èxit comercial

18/10/2021

Tres dies d'intensa activitat empresarial, més de 22.000 professionals de sector i un total de 486 expositors de 32 països diferents.

De el 5 a el 7 d'octubre es va celebrar la Fira Internacional de Productes de Mar Congelats (Conxemar) al recinte firal IFEVI de Vigo, l'esdeveniment internacional més important en l'àmbit dels congelats. Es tracta de la primera fira del sector que se celebra després de dos anys d'aturada, on Astech va estar present.

Van ser tres dies d'intensa activitat empresarial, més de 22.000 professionals de sector es van interessar i van passar per la fira, amb un total de 486 expositors de 32 països diferents. La participació d'Astech en aquest esdeveniment va ser tot un èxit per iniciar i mantenir relacions comercials i va servir també per poder donar a conèixer nous productes, presentant per primera vegada al mercat la nova màquina SRA Compact.

Des de Astech estem molt contents de tornar a participar en aquest tipus d'esdeveniments com a punt de trobada de el sector.