A ASTECH CELEBREM 10 ANYS

20/07/2022

 

Aquest mes de Juliol Astech Food Machinery estem de celebració perquè és el nostre desè aniversari. Estem molt contents de poder celebrar els nostres 10 anys des que Jaume, Albert i Ricard, van començar a caminar amb aquest projecte el 2012 i que avui ja som més 40 persones a l’equip.

Després d'un anysfabricant aplicacions a mida, a Astech ens hem especialitzat en la fabricació de maquinària per al serrat de producte alimentari d'una manera semiautomàtica i segura, aconseguint ser l’empresa líder en aquest segment de mercat i amb presència als 5 continents.

Aquests 10 anys han estat possibles gràcies a tots els nostres clients, col·laboradors, proveïdors i amics sense els qui aquesta celebració no hagués estat possible. Astech segueix amb les mateixes ganes, il·lusió i determinació, mirant sempre el futur i fabricant equips d'alta qualitat amb millora contínua per satisfer les necessitats dels clients més exigents.

Per celebrar-ho, el divendres 8 de juliol passat l'equip d'Astech es va reunir en una magnífica vetllada a Ca l’Enric, moltes gràcies equip!